Professzionális tetováló felszerelés, a legmagasabb minőség érdekében.

 

 

 

Kik vagyunk mi?

2011- ben alapított, debreceni raktárral rendelkező Tetováló gépekre, és kiegészítőkre szakosodott 4 eltökélt fiatal srác dolgozik azért, hogy a tetováló művészeket hozzá segítse a profi munkához.

 

 

 

Legfőbb célunk!

A „brandet” amit már kialakítottunk szeretnénk tovább fejleszteni, és továbbra is hazánk egyik piacvezető webáruháza maradni ezen a területen. Vásárolj te is egy olyan webáruházból, amelyet már több ezer Tetováló művész választott. Mi a legmagasabb szinten segítjük elő a munkádat.

 

 

 

Ügyfélszolgálat!

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 9 órától, délután 16 óráig áll a rendelkezésedre, legyen bármilyen kérdésed. A nap 24 órájában az info@tetovalogepek.hu email címre írhatod meg kérdéseid, amelyet a szakképzett ügyfélszolgálatosunk fog megválaszolni. Számunkra a TE elégedettséged a legfontosabb.

 

 

 

Szállítás!

Magyarország egész területére utánvételesen 1700 Forintért szállítjuk a termékeinket. Nagy raktárkészletünknek köszönhetően, a rendelésed 2-3 munkanapon belül szállításra kerül futárszolgálattal. 

 

 

Garancia!

Minden terméket minőségi tesztnek vetünk alá, garantált minőséget kapsz, de amennyiben termékünkkel bármilyen kifogásolható problémát észlelsz, kérlek jelezd felénk. Minden termékünkre indoklás nélküli 30 nap visszavásárlási garanciát és 1 év jótállást biztosítunk! Amennyiben mégsem megfelelő, nem tetszik, vagy bármilyen problémád van azzal a termékkel, amit megkaptál, csak küld vissza és jelezd, hogy cserét vagy pénzvisszafizetést szeretnél.